2012. november 3., szombat

Kresley Cole: Halhatatlanok alkonyat után - Immortals After Dark





1. Vámpíréhség - A Hunger Like No Other
Emmaline Troy (vámpír-valkűr) & Lachlaine MacRive (lykae)

Lachlain, a klán félelmetes fejedelme több ezer éve keresi azt a nőt, aki a legenda szerint lecsillapítja forrongó dühét. Lachlain maga a tökéletes férfi: gyönyörű, okos, szenvedélyes, de elátkozott, aki minden teliholdkor vérfarkassá változik. Egy nap Párizsban rátalál egy diáklányra, aki szülei halálának ügyében nyomoz, és bár ösztönei azt súgják, hogy Emma az igazi, mégis minden porcikája tiltakozik ellene. A titokzatos lány ugyanis vámpír, a vérfarkasok ősi ellensége. Lachlain mégsem bírja legyőzni a vér szavát, elrabolja a lányt, és ősi birtokára viszi. Útjuk során nemcsak Emma szerelmét kell kivívnia, hanem az őket üldöző vámpírokat is le kell győznie, akik maguknak követelik a lányt mint fajtájának utolsó képviselőjét… KRESLEY COLE világhírű sorozata megérkezett. A számos országban bestseller regényeket fergeteges akciók, ördögien szenvedélyes szex és lenyűgöző szereplőgárda jellemzi. A Halhatatlanok alkonyat után sorozat az olvasókat egy varázslatos és démoni világba vezeti, ahonnan nincs visszaút.

Kiadó: Ulpius-Ház
Terjedelem: 438 oldal
Kiadás éve: 2009
Fordította: Berki Judit
Borító: Puhafedeles
Eredeti ár: 3.499 Ft
 
2. Vámpírszerető - No Rest For Wicked
Dermedtszívű Kaderin (valkűr) & Sebastian Wroth (vámpír)

Évszázadokkal ezelőtt egy lidérces éjszakán Sebastian Wroth vámpírrá változott. Telve gyűlölettel és örök magányra kárhoztatva nem sok értelmét látja az életnek, amíg egy gyönyörű és veszedelmes teremtés el nem jön hozzá, hogy megölje. A Dermedtszívű Kaderin két imádott leánytestvére a vámpírok áldozatává vált, azóta a valkűrnek nincsenek érzései. Mégis valahányszor találkozik Sebastiannal, újult erővel támad fel benne a kéjvágy, és képtelen véghezvinni küldetését. Sebastian és Kaderin menthetetlenül egymásba szeretnek, és közösen titokzatos ereklyék nyomába indulnak ősi sírokon és katakombákon át, akár a történelmet is újraírva, hogy elnyerjék az örök boldogságot. Ám eljön a pillanat, amikor Kaderin választásra kényszerül; szerelem vagy család, élet vagy halál. Kresley Cole világhírű sorozata megérkezett. A számos országban bestseller regényeket fergeteges akciók, ördögien szenvedélyes szex és lenyűgöző szereplőgárda jellemzi. A Vámpírok alkonyat után sorozat az olvasókat egy varázslatos és démoni világba vezeti, ahonnan nincs visszaút.

Kiadó: Ulpius-Ház
Terjedelem: 440 oldal
Kiadás éve: 2009
Fordította: Kovács János
Borító: Puhafedeles
Eredeti ár: 3.499 Ft

3. Vámpírharc - Wicked Deeds On A Winter's Night
Hőn áhított Mariketa (tündér-boszorkány) & Bowen MacRieve (lykae)

Érintése ellenállhatatlan… Bowen MacRieve, a Lykae klán harcosa kis híján belepusztul, amikor elveszíti az egyetlen neki rendeltetett nőt. A kegyetlen vérfarkas szíve jéggé fagy, nem osztja meg ágyát senkivel – míg össze nem hozza a sors ellenségével, és legsötétebb vágyai lángra gyúlnak a vadító találkozástól. Amikor a gonosz erők a lány ellen szövetkeznek, a harcos minden erejét latba veti, hogy megmentse őt. Ellenállhat-e a lány a testét-lelkét követelő Bowennek, vagy mindent kockára tesz harcias védelmezőjéért, ha sikerül legyőzniük az őket körülzáró gonoszt? Kresley Cole számos országban megjelenő bestseller regényeit fergeteges akciók, ördögien szenvedélyes szex és lenyűgöző szereplőgárda jellemzi. A világhírű sorozat az olvasókat egy varázslatos és démoni világba vezeti, ahonnan nincs visszaút.
„Forró szex, vakmerő kalandok” – Romantic Times
„Szexi és eredeti” – Heather Graham

Kiadó: Ulpius-Ház
Terjedelem: 432 oldal
Kiadás éve: 2010
Fordította: Gazdag Diana
Borító: Puhafedeles
Eredeti ár: 3.499 Ft
 
4. Vámpírvér - Dark Needs At Night's Edge
 Néomi Larres (szellem) & Conrad Wroth (vámpír)

Csókja könnyű…
Érintése ellenállhatatlan…
Néomi Laress, a híres táncos, gyilkosság áldozata lett. Túlvilági erők birtokosaként, de az élők számára láthatatlanul kísért otthonában, elriasztva a betolakodókat, mígnem találkozik egy könyörtelen halhatatlannal, aki felébreszti szenvedélyét.
Hogy ne tehessen kárt másokban, fivérei elhagyatott kastélyházba börtönzik Conrad Wrotht, a félelmetes vámpírt. Ám ott egy megfoghatatlan lény még mélyebbre taszítja az őrületbe. A vámpírban vágy ébred a nő iránt, de még ha sikerül is elnyernie Néomit, az őt üldöző sötét erőktől nem szabadulhat…
Kresley Cole számos országban népszerű bestsellereit fergeteges akciók, ördögien szenvedélyes szex és lenyűgöző szereplőgárda jellemzi. A világhírű sorozat az olvasókat egy varázslatos és démoni világba vezeti, ahonnan nincs visszaút.
„Forró szex, vakmerő kalandok” – Romantic Times
„Szexi és eredeti”– Heather Graham

Kiadó: Ulpius-Ház
Terjedelem: 406 oldal
Kiadás éve: 2010
Fordította: Darvas Eszter
Borító: Puhafedeles
Eredeti ár: 3.499 Ft
 
5. Vámpírzóna - Dark Desieres After Dusk
Holly Ashwin(valkűr) & Cadeon Woede (démon)

A RITA-díjat besöprő Kresley Cole egy kegyetlen démon kufár és az őt elbűvölő, gyönyörű fiatal fél lény felvillanyozó történetével folytatja nagy sikerű Halhatatlanok alkonyat után című sorozatát. Egy igéző szépség, akit nem birtokolhat, de akinek ellen mégsem állhat…
Cadeon Woede-nak nincs nyugta, míg ki nem küszöböli a csorbát, mely szüntelen kísérti. Csakhogy amint megszerzi megváltása kulcsát, a fél lény Holly Ashwint, máris rájön, hogy a nő, akit saját céljaira akar használni, majd eldobni, éppúgy kísérti, mint a múltja.
Egy megkínzott harcos, akitől rettegnie kéne, de akit megtagadni nem tud…
Az emberként felnevelt Holly-nak sejtelme sincs, hogy a félelmetes legendák a valóságról szólnak, míg össze nem találkozik egy goromba démonnal, s az valami érthetetlen oknál fogva óvja, mint a szeme világát. A mítosz és a hatalom érzéki, új világába taszítva, Holly hamarosan eleped védelmező démona tüzes érintéséért. S megadja magát a sötét vágyaknak…
Épp csak kivívja Holly bizalmát, s mondjon le máris róla? Árulja el legvadabb álmai beteljesítőjét, szíve rabul ejtőjét?

Kiadó: Ulpius-Ház
Terjedelem: 402 oldal
Kiadás éve: 2011
Fordította: Gazdag Diana
Borító: Puhafedeles
Eredeti ár: 3.499 Ft


6. A démonkirály csókja - Kiss Of A Demon King
Sabine (varázsló) & Rydstrom Woede (démon)

A New York Times bestsellerszerzőjétől, Kresley Cole-tól olvashatjuk ezt a lélegzetelállító történetet egy démonkirályról, akit foglyul ejt egy varázslónő, hogy saját szemérmetlen céljaira használja őt – és arról, ahogy utána megégeti magát, mert a démon kezébe kerülve fordul a kocka, ő ugyanis rabjává teszi a varázslónőt.

A DÉMON RÖGESZMÉJE…
Sabine, az Illúziók Királynője: az ördögi szépség, aki bár a testét odaadja, a lelkét nem.

A VARÁZSLÓNŐ BUKÁSA…
Rydstrom Woede: a könyörtelen harcos, aki megesküszik, hogy bármilyen áron megtartja őt.

SOHA NEM GONDOLTÁK, HOGY VALAHA IS ENNYIRE AKARJÁK MAJD EGYMÁST…

A mohó vágy, ami mindkettejüket emészti, minden egyes titkos szenvedélytől fűtött együttlétükkel tovább erősödik. Ha le tudják győzni a közéjük állt sötét ellenséget, Sabine vajon vállalja-e a hatalmas áldozatot a démon kedvéért? Vagy a büszke király teszi majd le a koronát és a fegyvert, hogy varázslónőjét megmentse?


Kiadó: Ulpius-Ház
Terjedelem: 432 oldal
Kiadás éve: ?
Fordította: Mezei Gábor
Borító: Puhafedeles
Eredeti ár: 3.499 Ft



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése